Over ons

Wij geloven in de kracht van verhalen, in de voordelen van voorlezen aan kinderen vanaf jonge leeftijd.


Als je boeken voorleest aan baby's en kinderen, leren ze niet alleen de woorden en hun betekenis, ze leren ook over de wereld. Maar het belangrijkste is dat lezen een hechte tijd is tussen kinderen en hun ouders, grootouders en dierbaren.

Maar er zijn momenten in ons dagelijks leven dat het niet altijd mogelijk is, of we het nu druk hebben of niet. Daarom hebben we iKs -Interactive Kids Story gemaakt.

iKs begon met het simpele idee van een vader die zijn dochter al op jonge leeftijd de liefde voor lezen wilde bijbrengen. Haar vermaken met boeken in plaats van schermen als het druk is of niet in de buurt. Omdat grootouders ver weg waren, wenste hij dat zijn dochter door middel van boeken dichter bij haar grootouders zou zijn.

Breng vandaag nog het plezier van verhalen met iKs naar uw kinderen!

 

 • iksbook team andriy product

  Andriy (Protagonist)

  PRODUCT

  Als serieel sociaal ondernemer ligt zijn passie bij het bouwen van bedrijven en producten met een maatschappelijke impact als kern. Bij iKs houdt hij zich bezig met alles wat met product en marketing te maken heeft. Voordat hij bij iKs kwam, was hij medeoprichter van Hyko, dat kinderen leerde over energiebesparing en klimaatverandering en het ouderschap gemakkelijker maakte.

 • iKs-book-team-thea-user-expert

  Thea (Love interest)

  USER EXPERT

  Als vroege tester en tevens initiatiefnemer assisteert Thea bij titelselecties, producttesten en verpakkingsdecoraties. Ze spreekt 4 talen, wat haar onze meertalige specialist maakt. In haar vrije tijd tekent ze veel. Dus misschien krijg je wel een persoonlijke tekening van haar bij je pakketje. Ze houdt van de verhalen van Julia Donaldson, zoals de Room On The Broom.

 • iKs-book-team-thomas-design

  Thomas (confidant)

  DESIGN

  Als allround ontwerper houdt Thomas er vooral van om tastbare interacties te creëren. Een brug slaan tussen de fysieke en digitale wereld voor de volwassen wordende geest van kinderen. Als hij niet aan iKs werkt, kun je hem zien bouwen aan zijn eigen designmeubels, 3D-modellering en printen. Daarvoor ontwierp hij producten voor kinderen bij Hyko.

 • iKs-book-team-oleg-technology

  Oleg (Foil)

  TECHNOLGY

  Oleg is al op jonge leeftijd begonnen met ontwikkelen door games te bouwen. Al meer dan tien jaar bouwt hij platforms, websites en apps. Hij werkt ook aan het maken van veilige oplossingen voor banken en zorgt er dus ook voor dat alle inhoud op iKs door het ontwerp veilig en privé is. In zijn vrije tijd helpt hij zijn vrouw, directeur van een logopedisch centrum voor kinderen met spraakstoornissen.

1 of 4